meer informatie?


Neem contact op met:
Bouwgroep Den Haag,
David Smidt van Gelder
020 30 800 10
info@bouwgroepdenhaag.nl

Wie zijn wij?

Bouwgroep Den Haag

Bouwgroep Den Haag is een vereniging van par¬ticulieren met de ambitie om een bijzonder en duurzaam gebouw te maken waar ieder zijn eigen ideeën in kwijt kan! Wij werken samen met een team van professionals die ervaring hebben in het begeleiden en realiseren van cpo projecten/

Buro Ruim

Buro Ruim is een architectenbureau met veel ervaring in het ontwerp en de uitvoering van woongebouwen, en het begeleiden van toekomstige bewoners. Als architect zullen zij het bouw- en ontwerpproces voor de bouwgroep begeleiden.

Urbannerdam

Urbannerdam is een ervaren CPO begeleider en zal verantwoordelijk zijn voor het procesmanagement. Dit houdt in dat zij de besluitvormingsprocessen coördineren die plaats vinden. Zij begeleiden de vereniging in het maken van onderlinge afspraken en de overleggen met de gemeente Den Haag. Urbannerdam geeft daarnaast advies en input voor financiële, procedurele en juridische zaken.

Vink + Veenman

Vink + Veenman is een aannemer gespecialiseerd op het gebied van nieuwbouw woningen, gebouwd onder cpo. Zij zijn bekend met de benodigde flexibiliteit en het meedenken met bewoners dat bij cpo-projecten om de hoek komt kijken. Zij zullen ons als aannemer ondersteunen.